3 stykker af den lækre, bløde, konfektagtige blondie (hvid chokolade-brownie) med lakrids og blåbær |
Det skulle egentlig have været en kage, men jeg vil hellere kalde den konfekt-blondie, fordi konsistensen minder mere om chewy konfekt end en egentlig kage.
Bag kagen dagen før du skal have den, for så sætter den sig lidt og smager endnu bedre :-)
Konfektagtig Blondie med lakrids og blåbær
Til 8 personer
100 g smør
100 g sukker
100 g hvid chokolade
2 æg
100 g mandler, smuttede og fint blendet
1 spsk Bülow raå lakridspulver
70 g hvid chokolade
en lille håndfuld blåbær
Så nemt er det:
Start med at smelte smør og de 100 g hvid chokolade over et vandbad. Pisk sukker, æg og lakridspulver luftigt sammen og rør forsigtigt smør-chokoladeblandingen i. Vend derefter de fintblendede mandler i også. Hak de 70 g hvid chokolade groft og vend det i dejen sammen med de friske blåbær.
Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir og bag den i cirka 40-45 minutter i ovnen ved 175 grader. Skru eventuelt lidt ned for graderne de sidste 5-10 minutter.
Lad den køle af, inden du sætter den på køl i nogle timer og meget gerne natten over.
Skær den i mindre stykker og server eventuelt med friske blåbær og en kugle vaniljeis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar