Sider

tirsdag den 8. juli 2014

Madbloggerevent hos Bonduelle


For omkring 2 uger siden var jeg, sammen med 12-15 andre madbloggere, til et event hos Bonduelle. Du kender dem måske for deres dåsemajs?
Nu har de lanceret nye bælgfrugter: kikærter, kidney bønner, linser og borlotti bønner.

Vi startede ud med nogle lækre snack og et foredrag om Bonduelle og bælgfrugter generelt. Deres nye produkter er med mindre væde og derfor mere bid.



Let the bælgfrugtbattle begin!
Vi skulle hver trække en bælgfrugt, og jeg trak kidney bønner, ligesom Pia fra Piaskoekken og Louise fra Louisesmadblog. Udover kidney bønner, som skulle være vores hovedingrediens, trak vi også 3 andre ingredienser: kylling, gulerødder og mørk chokolade.


Så blev vi ellers sluppet fri i køkkenet med en time til at lave vores ret - hvilket lige skal siges føltes som ret kort tid. Vi var en smule skeptiske omkring den mørke chokolade og kunne nærmest se en chili con pollo (chili con carne med kylling istedet for oksekød) for os, men vi blev enige om, at det måske var for traditionelt.

Vi endte med at lave pandekager med hakkede koriander, som blev smurt med lækker bønnemos, bestående af kidney bønner, tahin, skyr, hvidløg, citron, spidskommen, salt og olie, toppet med kyllingefyld bl.a. lavet af kylling (selvfølgelig ;) ), gulerødder, hakkede tomater, hvidløg, løg, spidskommen og chili.

Pandekagerne blev drysset med hakket, mørk chokolade og rullet sammen. Vi synes alle, at det blev en rigtig lækker ret med en god kombination af den bløde pandekage og cremet, sprødt og smagsfyldt fyld med et lille twist af mørk chokolade - som langsomt smeltede inde i den varme pandekage.



Til sidst sluttede vi alle af med at spise alle de lækre retter kreeret af de 4 bælgfrugt-hold + en lækker kage lavet af Borlotti bønner, som Bonduelle havde sørget for.



Alle billeder er taget af fotografen Martin Kaufmann 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar