Sider

søndag den 6. oktober 2013

Bagt hokkaidogræskar

Det her er en af mine yndlingsspise lige nu. Jeg troede faktisk, at jeg ikke kunne lide græskar, men da jeg så smagte dem sådan her, så var jeg helt solgt. Det er utrolig nemt. Når græskaret bliver tilberedt sådan her, får en en lidt sprød kant, men er blød indeni. Konsistensen er lidt ligesom kartofler eller søde kartofler. Smagen er lidt som søde kartofler, men også en smule nødde-agtig. Ovenpå kommer jeg et drys citronssaft og salt og peber.

De er super gode som tilbehør til kød i stedet for pasta, kartofler eller ris. Det er sundere og det mætter ret godt. Men du kan også bruge det til meget andet.
Inden så længe kommer der nok en opskrift på bloggen, hvor du skal bruge de her lækre bagte hokkaidogræskar.

(30 minutter - tilbehør til 2)

Du skal bruge: 
1/2 hokkaidogræskar
2 spsk olivenolie
Salt
Peber
Citronssaft

Så nemt er det: 
Vask græskarret grundigt med vand. Halver det og skrab "indmaden"/kernerne ud med en ske. Skær græskarret i både, se billede. Vend græskarbåddene med olivenolie, salt og peber. Læg dem spredt up på et stykke bagepapir på en bradepande. Giv dem 25-30 min ved 200 grader. Skru lidt ned, hvis de bliver for mørke.

Når græskarbåddene er færdige, kan du lade dem køle lidt af og drysse med citronssaft, salt og peber.


Anna <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar